Fiskegrej til kanon gode priser

Det er lige før at vi lærte at fiske før vi lærte at gå, og har med mere end 40 års erfaring inden for fiskeri lært hvad der skal til for at netop du får den store fisk på krogen. Fiskegrej ligger ofte i høje priser og det kan tage tid at få fyldt fisketasken op med et godt og stærkt sortiment så man altid er klar til at prøve noget nyt grej de dage hvor fiskene er ekstra kræsne.

Det vil vi her på Fisketasken.dk lave om på! Vi har fået aftaler i hus hos vores leverendører således at vi kan tilbyde dig de allerbedste priser. Vi bider kun på gode knald tilbud hvilket betyder at der ofte kommer helt nye varer og at de varer vi har dette måned, har vi måske ikke næste måned. Så det er med at følge godt med og slå til på de ting du vil købe.

Er der noget fiskegrej til gode priser som du savner, men vi ikke har? Så skriv endelig en mail til os på kontakt@fisketasken.dk. Vi er altid åbne over for at udvide vores butik med mere spændende fiskegrej.

Derfor skal du vælge os

Vores mål er at gøre alle kunder tilfredse og give jer en god oplevelse. Vi bestræber os på at få leveret varen hurtigt og ordenligt så du efter at have lagt bestillingen kan tage på fisketur velvidende at der er nyt spændende fiskegrej på vej til din postkasse.

Skulle der være noget imod forventning der ikke lever op til dine forventninger så ring/skriv endelig til os! Vi tager meget gerne imod både ris og ros fra jer således at vi kan sørge for at jeres oplevelse hos os altid er i top.

Er du i tvivl om hvad der fanger? Du kan altid kontakte os og få gode råd til hvilket fiskegrej du skal bruge for at fange fisk. Skriv en mail med hvor og hvad du vil fange, så viser vi dig hvilke produkter vi tror på passer perfekt til fisken.

Fisketasken IVS

  • Teglstrupvej 7, 1. TH, 2100 København Ø
  • +45 29 24 89 36
  • kontakt@fisketasken.dk
  • CVR: 39025590

Fiskegrej der fanger
Følg os på Facebook

Billig, hvis ikke gratis levering

Noget fiskegrej leverer vi helt ned til under 20 kr. inden for få dage! Køber du for mere end 400 DKK, så betaler vi fragten!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os på:

+45 29 24 89 36

kontakt@fisketasken.dk

Produktet er blevet tilføjet til kurven

Vis kurv